Site-ul edituranepsis.ro este proprietatea S.C. FGD Consult S.R.L., cu sediul in Timișoara, str. Ecaterina Teodoroiu, nr. 21, bl. T20, ap. 13, jud. Timiș, CUI: RO18073269, nr. inreg. Reg Com J35/3422/2005, tel. 0723.975.209, e-mail: edituranepsis@gmail.com.

În ciuda efortului permanent de a păstra acuratețea și actualitatea datelor, pot apărea erori legate de prețuri, descrieri ale produselor, imagini sau caracteristici ale produselor. De asemenea nu putem garanta disponibilitatea permanentă în stoc a tuturor produselor afișate și nu garantăm livrarea tuturor comenzilor. În caz de imposibilitate a onorării comenzii, din oricare dintre motivele enumerate mai sus, clientul va fi anunțat în maximum 24 de ore.

  • Nu răspundem de deteriorarea coletelor în timpul transportului, de aceasta problemă fiind răspunzatoare societatea de transport.
  • S.C. FGD Consult S.R.L. își rezervă dreptul de a face modificări în structura site-ului și a prevederilor enunțate, fără o notificare prealabilă a utilizatorilor.
  • În cazul promoțiilor, reducerilor, gratuităților pe o anumita perioadă de timp, ne rezervăm dreptul de a le onora în limita stocului disponibil.

Litigii

Pentru soluționarea pe cale amiabilă a problemelor sau nemulțumirilor, vă rugăm să trimiteți reclamația dumneavoastră la adresa: edituranepsis@gmail.com sau să sunați la telefonul 0723.975.209.

În cazul nesoluționării problemelor pe cale amiabilă, in funcție de natura problemei, clienții site-ului pot apela la ANPC (Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor).

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. FGD Consult S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranță datele personale furnizate și numai pentru scopurile specificate: emiterea facturii fiscale, informarea asupra stării comenzii și expedierea comenzii către client. Refuzul oferirii informațiilor atrage imposibilitatea onorării comenzii.

Conform Legii nr. 677/2001, clienții au dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției.

Pentru acuratețea informațiilor, clientul este rugat să comunice orice modificare intervenită de la data înregistrării sale în baza de date.

Conform legislației in vigoare, S.C. FGD Consult S.R.L. se obligă să respecte drepturile conferite de Legea 365/2002, privind comerțul electronic precum și a Ordonanței nr.130/2000, privind protecția consumatorilor, la încheierea și executarea contractelor la distanță.

Eliminarea din baza de date a datelor personale ale unui client se face în baza solicitării sale scrise, expediate electronic. Ștergerea definitivă a datelor cu caracter personal din baza de date i se va confirma clientului.

Vizitând siteul edituranepsis.ro, sunteți de acord cu termenii și condițiile prevăzute în acest document.