TERMENI ŞI CONDIŢII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

Site-ul edituranepsis.ro este proprietatea S.C. FGD Consult S.R.L., cu sediul in Timişoara, str. Ecaterina Teodoroiu, nr. 21, bl. T20, ap. 13, jud. Timiş, CUI: RO18073269, nr. inreg. Reg Com J35/3422/2005, tel. 0723.975.209, e-mail: edituranepsis@gmail.com.

În ciuda efortului permanent de a păstra acurateţea şi actualitatea datelor, pot apărea erori legate de preţuri, descrieri ale produselor, imagini sau caracteristici ale produselor. De asemenea nu putem garanta disponibilitatea permanentă în stoc a tuturor produselor afişate şi nu garantăm livrarea tuturor comenzilor. În caz de imposibilitate a onorării comenzii, din oricare dintre motivele enumerate mai sus, clientul va fi anunţat în maximum 24 de ore.

  • Nu răspundem de deteriorarea coletelor în timpul transportului, de aceasta problemă fiind răspunzatoare societatea de transport.
  • S.C. FGD Consult S.R.L. îşi rezervă dreptul de a face modificări în structura site-ului şi a prevederilor enunţate, fără o notificare prealabilă a utilizatorilor.
  • În cazul promoţiilor, reducerilor, gratuităţilor pe o anumita perioadă de timp, ne rezervăm dreptul de a le onora în limita stocului disponibil.

Litigii

Pentru soluţionarea pe cale amiabilă a problemelor sau nemulţumirilor, vă rugăm să trimiteţi reclamaţia dumneavoastră la adresa: edituranepsis@gmail.com sau să sunaţi la telefonul 0723.975.209.

În cazul nesoluţionării problemelor pe cale amiabilă, in funcţie de natura problemei, clienţii site-ului pot apela la ANPC (Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor).

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, S.C. FGD Consult S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă datele personale furnizate şi numai pentru scopurile specificate: emiterea facturii fiscale, informarea asupra stării comenzii şi expedierea comenzii către client. Refuzul oferirii informaţiilor atrage imposibilitatea onorării comenzii.

Conform Legii nr. 677/2001, clienţii au dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei.

Pentru acurateţea informaţiilor, clientul este rugat să comunice orice modificare intervenită de la data înregistrării sale în baza de date.

Conform legislaţiei in vigoare, S.C. FGD Consult S.R.L. se obligă să respecte drepturile conferite de Legea 365/2002, privind comerţul electronic precum şi a Ordonanţei nr.130/2000, privind protecţia consumatorilor, la încheierea şi executarea contractelor la distanţă.

Eliminarea din baza de date a datelor personale ale unui client se face în baza solicitării sale scrise, expediate electronic. Ştergerea definitivă a datelor cu caracter personal din baza de date i se va confirma clientului.

Vizitând siteul edituranepsis.ro, sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile prevăzute în acest document.